RIMBOMBA 09/12

TEATRE EL MUSICAL

RIMBOMBA 09/12

Sala

TEATRE EL MUSICAL

Precio

10 euros
Plazas
402
Sesiones
No existen sesiones

RIMBOMBA continua creixent amb una nova edició, en un moment en què hi ha un debat obert sobre quin lloc ocupa la poesia (escènica) al món de les arts escèniques. Enguany comptarem amb propostes molt especials com la de Gonzalo Escarpa, Dyso, Bibiana Collado, Dolors Miquel, Eskarnia, i Carlos Luna i Clara de Luna, repartides en dues sessions: 29 d’octubre i 9 de desembre.

PROGRAMA DEL 9 DE DESEMBRE

DOLORS MIQUEL (Torredembarra, Tarragona)

Talment l’espantaocells en una terra erma de blat, fent néixer mons a través del cos de la paraula, que surt del cos humà, recipient que recep, receptivament tot l’inexplicable.

ESKARNIA (Madrid)

Rapera, actriu i artista transdisciplinar que combina les seues lletres de rap amb diferents estils i gèneres com el teatre, la poesia o la narrativa. Entre les seues adaptacions hi trobem títols com ‘Antígona en Nueva York’ (Janusz Glowacki), ‘Informe para una academia’ (Kafka), ‘El sueño del infierno’ (Quevedo), i l’obra de la poeta Gloria Fuertes.

CARLOS LUNA SPOKEN WORD + CLARA DE LUNA (València)

La poètica de Carlos Luna pivota entre un Juan Carlos Mestre fosc i sorprenent; un Leopoldo María Panero concentrat i estabilitzat; Angélica Liddell, Nick Cave, i Tom Waits; amb tocs de surrealisme, cruesa, dolçor i emoció, darrere de la construcció i el discurs d’una oralitat musicada amb forta càrrega teatral.


Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.